Ladies on the Road events

Bij Ladies on the Road is er echt voor elk wat wils: gezellige etentjes met een inspirerende spreeksters, dagevents tot zelfs meerdaagse workations of retreats. We kiezen steeds voor inspirerende locaties én houden het graag een tikkeltje exclusief met maximum 20 deelneemsters per event.

De events van Ladies on the Road zijn trouwens zakelijk aftrekbaar! Dat zal je boekhouder graag horen!

What's in a name?

Bij Ladies on the Road kies je wat jij leuk vindt. Liever een workshop van een halve dag in eigen land of meerdere dagen chillen in het buitenland?
Alles kan! Daarom zet ik graag de soorten activiteiten op een rij.

Tijdens de Kiss & Ride-events ligt de nadruk op elkaar leren kennen en je netwerk verruimen. Een gezellig diner, een leuke activiteit, …  En nee hoor, kussen hoeft niet.
Deze events gaan meestal ‘s avonds door en zijn ideaal om kennis te maken met de community.

Wil je meer weten over een bepaald topic, dan zijn de Ride & Vibe sessies helemaal jouw ding! Tijdens een sessie van een dag dompel ik je onder in een bepaald thema en voel je de vibe tussen de vrouwelijke ondernemers. Daarnaast is er ruimte genoeg voor een gezonde hap en een gezellige babbel.

Fasten your seat bells want de Ride & Retreat-dagen zijn een echte deep dive. Ik neem je enkele dagen mee op sleeptouw in België of in het buitenland en verruim je je blik als female entrepreneur. Het is een heerlijke combinatie van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, met daarboven op al het fijne van reizen.

TOP
Events 0