Meet the driver

De lady aan het stuur, dat ben ik! Liesbeth Claeys, onderneemster en trotse eigenaar van creative agency Perfect Story. Na een jarenlange carrière als marketing- en communicatiemanager in diverse bedrijven nam ik in 2020 de stap naar het ondernemerschap. Mijn beste beslissing ooit, want sindsdien voel ik me als een vis in het water en loop ik over van energie.

Maar ik merk dat ik mijn energie en positivisme ook wel eens wil delen. Mijn familie en vrienden zijn hiervoor niet het klankbord bij uitstek, want zij kijken al dat enthousiasme maar meewarig aan. Bij andere vrouwelijke ondernemers kan ik wel terecht. We kunnen uren praten, ervaringen uitwisselen, lachen onze soms hilarische verhalen. En na afloop gaan we met een voldaan, gelukzalig gevoel naar huis.

Wel, net daarom ben ik met Ladies on the Road gestart. Ik wil energieke, vrouwelijke ondernemers samenbrengen om ons enthousiasme te delen, om twijfels en vragen in de groep te gooien en om andere inspirerende female entrepreneurs te ontmoeten.

TOP
Events 0