Wie ooit al een workshop of event van Ladies on the Road heeft bijgewoond, kan het beamen: dit is niet de standaard manier van netwerken die je veelal aantreft bij andere, gevestigde netwerkorganisaties.

Voor mij persoonlijk is netwerken niet het schudden van handjes, visitekaartjes scorend hoppen van de ene naar de andere persoon of vluchtige, oppervlakkige gesprekken voeren. Bij mezelf ligt de nadruk op verbindend netwerken en net daarom heb ik Ladies on the Road opgericht.

Ik leg je graag uit wat Ladies on the Road zo uniek maakt, ik beantwoord jouw belangrijkste vragen en vertel je waarom je zeker eens de sfeer moet opsnuiven.

Wat is verbindend netwerken?

Netwerken en verbinden zijn twee woorden die volgens mij complementair zijn. Bij Ladies on the Road kom je in de eerste plaats niet om je product of dienst te verkopen, maar om de vrouw achter de onderneemster te ontdekken. Het gaat om:

  • het delen van kennis
  • elkaar inspireren
  • vrij uit met elkaar babbelen over je successen en je tegenslagen
  • elkaar écht leren kennen, verbinden

Zo bouw je in een korte tijdspanne een goede band op met volslagen onbekende mensen en wanneer die dan op een gegeven moment jouw product of dienst van doen hebben, kom jij meteen top of mind.

Wanneer je netwerkt door meer te geven dan te vragen, zal je merken dat er , voorstellen worden gedaan waaraan je zelf nooit had gedacht en je trekt nieuwe mensen naar je business. Dit gaat zoveel verder dan een vluchtig sales contact.

Bij Ladies on the Road kom je in de eerste plaats niet om je product of dienst te verkopen, maar om de vrouw achter de onderneemster te ontdekken.

Is Ladies on the Road iets voor jou?

Hou je van sociale contacten en wil je graag andere vrouwelijke ondernemers écht leren kennen, dan zal je je als een vis in het water voelen.

Ik neem je namelijk mee on the road langs unieke plekken in Vlaanderen en zelfs ver daarbuiten. Geen standaard meeting rooms of kille gebouwen, bij Ladies on the Road staan sfeer en gezelligheid centraal. Ik kies- waar mogelijk – locaties in het groen zodat je volledig kan deconnecteren en nadien volledig opgeladen naar huis terugkeert.

Heel veel onderneemsters hebben trouwens een beetje koudwatervrees wanneer ze voor de eerste keer komen. Ik krijg dan ook vaak de reactie dat ze het best wel eng vinden om alleen op te dagen. Totaal onterecht, want Ladies on the Road is totaal geen stijve, afstandelijke bedoening. Alle events gaan door in een ongedwongen sfeer waardoor iedereen vanaf minuut 1 met iedereen babbelt. Je wordt meteen warm onthaald in de community en zal je geen ogenblik vervelen.

Hoe sluit je aan?

Bij Ladies on the Road doen we trouwens niet mee met lidgeld betalen of langdurige verbintenissen. Daar heb ik zelf namelijk een hekel aan. Ik hanteer het systeem van cherry picking: consulteer online de agenda en kies wat je leuk vindt. Zo spring je meteen aan boord van deze toffe community om de sfeer op te snuiven, no strings attached.

Maar wedden dat je er de volgende keer opnieuw bij bent?

Voor elk wat wils

Het is mijn ambitie om iedere onderneemster in Vlaanderen te bereiken. Net daarom bied ik een breed scala aan events aan:

  • inspirerende lunchbabbels in mijn huiskamer met een onderneemster die haar kennis deelt
  • dagworkshops in kleine groep rond een hot topic voor vrouwelijke ondernemers met een heerlijk ontbijt en lunch
  • female founder dinner-avonden waarbij een inspirerende onderneemster tussen de gangen van een overheerlijk menu door haar verhaal met je deelt
  • The Conference: een conferentie voor vrouwelijke ondernemers waarbij je op één dag heel wat dames ontmoet, zowel op als naast het podium
  • meerdaagse retreats in het buitenland waarbij je echt loskoppelt van je business en werkt aan je bedrijf.

Komen er ook mannen op af?

Af en toe krijg ik de vraag van een ondernemer of hij ook mag deelnemen aan een event. Ik vind het altijd fijn dat mijn events veel interesse wekken, maar ik hou me strikt aan mijn initiële doelgroep. Niet omdat ik wil discrimineren, maar wel omdat ik geloof in de kracht van vrouwen samenbrengen. #womenempowerment, weet je wel 😊

Met Ladies on the Road (de naam zegt het ten slotte een beetje zelf) wil ik dat vrouwen zich kwetsbaar kunnen opstellen en dit tussen deelneemsters die net hetzelfde als zij ervaren, met dezelfde issues strugglen. Zo ontstaat er een veilig klimaat waarin we volop onszelf kunnen zijn én kunnen verbinden.

 

Zin om het eens te proberen? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief. Binnenkort lanceer ik de najaarskalender van Ladies on the Road en trust me, dit wil je niet missen.

More inspiration

TOP
Events 0